Citate

„Dacă i-am mulţumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce face pentru noi, nu am mai avea timp să ne plângem.” (Richard Wurmbrand)

„Dacă nu ar exista Dumnezeu, nu ar exista nici atei.” (G.K. Chesterton)

„Isus nu oferă reţete care ne arată care este calea către Dumnezeu, după cum fac alţi învăţători. El Însuşi este calea.” (Karl Barth)

„Există două întrebări. Prima: a învins cineva moartea? A doua: jertfa acestuia mă ajută? Istoria spune aşa: mormântul lui Confucius: ocupat. Mormântul lui Buddha: ocupat. Mormântul lui Mahomed: ocupat. Mormântul lui Isus: gol. Ce se mai poate adăuga? Nu are niciun sens să urmezi un perdant.” (G. B. Hardy)

„Isus Hristos nu este apreciat deloc până ce nu este apreciat mai presus decât orice.” (Augustin de Hipona)

„Disciplina regulată de a avea o prietenie cu Isus îi determină pe oameni să devină asemenea Lui.” (Harry Emerson Fosdick)

„Nimeni altcineva nu are sau a avut locul pe care Îl are Isus în inima oamenilor. Alţi zei au fost veneraţi, dar nicio altă persoană nu a fost iubită la fel de mult.” (John Knox)

„Oamenii au nevoie de Isus Hristos ca necesitate, nu ca lux. Poate că îţi face plăcere să ai flori, dar ai nevoie de pâine. Iisus nu este un fenomen, El este pâinea. Isus nu este o curiozitate, El este apa. La fel de sigur cum sunt că omul nu poate trăi fără pâine, noi nu putem trăi pe deplin fără Isus.” (Joseph Parker)

„Dacă ai Biblia fără să ai Duhul, te vei usca. Dacă ai Duhul fără să ai Biblia, vei exploda. Însă dacă ai atât Biblia, cât și Duhul împreună, te vei maturiza.” (Necunoscut)

„Dumnezeu este un scop în Sine, nu un mijloc pentru împlinirea unui scop. El este important pentru noi din cauza a ceea ce este El în Sine, nu doar pentru ceea ce face El.” (Millard Erickson)

„Uneori ne este dat să auzim unele cuvinte care exprimă așa-zisul sindrom „bietul Dumnezeu”, și anume, dacă Dumnezeu nu-Și schimbă felul de-a se purta și nu ne tratează altfel, El ne va pierde, spre marea Lui pagubă. Dar Dumnezeu nu are nevoie de noi. El nu este norocos că ne are; noi suntem cei norocoși și ce favorizați.” (Millard Erickson)

„A predica nu este o profesie. Este o pasiune.” (Leonard Ravenhill)stilou01

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s